Uge 30 – 2012

Uge 30

SAR – Rune Willum fredag eftermiddag
RKL – rid for dommer søndag
GSPR D-stævne dressur/spring

Fra et medlem har vi modtaget følgende: Vi søger en lille rytter som er interesseret i part på Asterix.
Asterix er en lys skimmel, Welsh Mountain vallak( 130 stg ) på et sted mellem 10 og 13 år og . Dyrelæge Fønsskov hælder dog mest til de10 år. Asterix er sød og velopdragen uanset hvad man byder ham. Han er en fremad gående vallak som er vild med at springe og springer alt med rette rytter. Dvs en rytter der KAN ride! Dressur kan han også men er dog kun startet i spring. Asterix er komplet trafiksikker og kan uden problemer rides afsted alene og sammen med andre. Er passet med alt.
Asterix står ca 2,5 km fra SAR- på Lille Slemmingevej. Ved seriøs interesse bedes du kontakte Susanne på mob 31522505.

I sidste uge glemte vi en del af Sydhavscuppens placeringer, så her kommer de lige: 4 års klassen blev vundet af Louise Teisner på Gaugin af Bækkeskov, Opvarmningsklassen pony: Channe Beck Petersen og Firfod Jitterbug blev nr. 2, Opvarmning hest blev fundet af Ida Christiansen og Fønix Else, mens den individuelle hestecup på dagen blev vundet af Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona og med Ida og Else lige i hælene. I opvarmning spring pony blev Channe Beck Petersen på Stephanie nr. 2 mens hun i den individuelle cup blev nr. 3 og Sacha Beck Petersen på Firfod Brdr. Olsen tog 4. pladsen. Tillykke til jer alle sammen ;0)

Ved weekendens ponylandsstævne i Møllebakken fik Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail fine placeringer med hjem, da de lørdag blev nr. 7 i PRT og søndag blev nr. 1 i PRM. Tillykke!

Fra 3 unge piger har vi modtaget søde sommerbilleder: Amalie Rasmussen hygger med Clemme, Sara Vinter hygger med Pony og Cirkeline Lundqvist tilpasser sin fine nye ridehjelm.
Amalie Rasmussen hygger med Clemme
Sara Vinter hygger med Pony
Cirkeline Lundqvist tilpasser sin fine nye ridehjelm

Tjek allerede nu de mange sponsorer til vores C-stævne i september. Dejligt at så mange allerede har tilkendegivet de vil være med. TAK!

Husk der stadig er pladser til kræmmermarkedet den 12. august – henvendelse herom til Hannibal 40 15 92 83.
Der er ingen fødselsdagshilsner i denne uge – så vi nøjes med at ønske en fortsat god “sommer”!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2012. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar