Uge 42 – 2015

FKR C-stævne spring
MLR D-stævne  dressur/spring
BELS Trec-stævne

Så er det blevet skolernes efterårsferie og vejret er stadig ALT for lækkert til at smutte i ridehuset. Se blot hvilken morgen der var ved Reersø den anden dag – det er da vidunderligt! Hestene og rytterne bør have lov til at nyde den begyndende kulde, mærke at det føles køligt på kinderne men dejligt lunt på kroppen, at synes man har gjort noget godt for sig selv og at den varme cacao er fortjent. Brug ferien til at mærke hvor skønt det hele er endnu. Vi kan tidsnok komme inden døre 🙂

På søndag den 18. oktober afholder Ungdomsudvalget halloween-skattejagt. Kom og vær med – læs mere på forsiden og meld til inden på fredag. Vi håber det bliver super fedt:) Og husk…… det er også  voksne med barnetroen som kan få lov at deltage!

HUSK at der kører en konkurrence på Instragram hvor du vinde denne smukke roset. Det eneste du skal gøre er at uploade et halloween-inspireret billede hvor  du skriver @sarrideklub #råhøjgaard, så  er du  med! Vinderen får direkte besked efter den 18. oktober hvor konkurrencen kører indtil. Pøj Pøj!

I Fakse var det superseje Vicky Pejter Larsen som satte konkurrenterne på plads. 14 år og top sej – vandt MB2 med 69% og vi har fået lov til at låne billedet fra Vickys sympatiske træner Lasse Hestengen. Han skriver også på sin facebookside at ekvipagen er powered by Hestengen, og vi kan kun give ham ret. Stort tillykke til Vicky og hele  holdet omkring hende 🙂

Vinderen af TRECDanmarks Horsemanship sløjfe 3/10-2015 ved HJORs TREC D-stævne blev Sasha Bech Petersen på Firfod Brdr. Olsen fra SAR. Vi ønsker Sasha tillykke på egne og TRECDanmarks vegne.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Marlene Piil Nymand, Carsten Bruunsborg og Helen Bentzen. HYP HYP HURRA 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2015. Bogmærk permalinket.