Uge 44 – 2015

BRN D-stævne dressur/spring.

Så blev det vintertid og dermed tidligt mørkt. Det tidlige mørke  betyder også at der er mere run på ridehuset, og bestyrelsen beder derfor alle, nye som gamle, om at læse ridehusreglerne op, for at undgå misforståelser. Nogle af de ting der bla. står er, at der ALTID skal spørges om lov før der longeres, at man skridter PÅ hovslaget en og en, ligesom opsadling foregår udenfor ridehuset og undervisning skal skrives i den virituelle kalender for at være gældende. Tjek det op – det er ret vigtigt.

Se ridehus reglerne her!

Hvad der også er vigtigt er at SAR inviterer til julefrokost lørdag den 21. november i Tutten. Læs mere herom på forsiden.

SAR deltager på lørdag i et debatseminar som DRF har inviteret til i Idrættens Hus. Vi skal debatere en kommende stævnestruktur – det bliver spændende og de 2 deltagere glæder sig.

NOR har måtte aflyse deres stævne i den forgangne weekend pga frygt for kværke. Kværke er en meget smitsom sygdom, så har du været på  NOR må du ikke komme på Kjeldmosegaard i det samme tøj eller fodtøj. Dette er for at minimere risikoen for at en eventuel smittekilde. TAK FOR HJÆLPEN 🙂

Ved stævnet i SYR er der desværre kun resultater fra dressurdelen, men her tog Signe Hemmingensen også kegler efter at have været på ride-standby et lille årstid grundet baby. Hun og Ib Kirk  Firfod blev både nr. 1 og nr. 2 i den valgfrie LD. BeatriceVilkonyte og Zayonara blev nr. 5 i den valgfrie LC, mens Mette Nagel og Haiko Østerby for anden gang neglede 1. pladsen i en debut –denne gang i LA4. STORT TILLYKKE TIL JER ALLE.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Sasha Beck Petersen, Christina Danielsen og Tanja Pless… HYP HYP HURRA 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2015. Bogmærk permalinket.