Uge 49 – 2012

Uge 49

2. søndag i advendt
SAR D-stævne spring
D5 – møde torsdag

Vi holder jo springstævne på søndag den 9. december – nærmest en fast tradition efterhånden. Hyggeligt at folk godt gider komme forbi og nyde julemåneden sammen med os. MEN MEN – det gør jo også at ridehuset er lukket søndag fra kl.8.30 til 16.30.

Startstider til springstævnet på søndag ligger allerede på live.dk. Der står D-advendt spring stævne, men desværre ikke SAR. Mere så i ikke leder forgæves, og ellers så findes startstiderne også her på nettet.

Kom endelig forbi stævnet og kig. Der vil bla. blive serveret dejlig hjemmelavet suppe i Tutten ;0)

Der kommer pr. 19/1-2013 nye regler for kørsel med trailer. Se mere herom på ridehesten.com

Og tror i så ikke at staldnissen Johan har fået sig en kone. Vi vil da gerne byde velkommen til Johanne ;0) Billedet bliver altid lidt utydeligt når det er af nisser, men mon ikke i kan se hende alligevel og ellers så kig forbi stalden og hils på!

Der er i skrivende stund ikke resultater fra MLR-stævnet. Der var ellers en del SAR-ryttere til start så vi nøjes med at x fingre for at det er gået godt.

Allerede her 4 uger før årsskiftet nåede vi de ønskede likes og besøg på hjemmesiden……. Herligt! Skal vi prøve om vi kan nå 70 likes og 61.000 besøgende inden det nye år?

Se hvordan hestene får tiden til at gå på fold når der er sne

 

Der er ingen fødselsdagshilsner i denne uge, så istedet vil vi blot ønske jer alle en herlig uge nr. 50!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2012. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar