Uge 16 – 2013

Uge 16

FRK C-stævne dressur
SAR torsdag kl. 19.00 Staldmøde i Tutten.

Vores kursusudvalg har været så enormt gode at vi nu har mulighed for at invitere til kursus med Susanne Baarup. Susanne har tidligere været gæst på Kjeldmosegaard og med stor succes afholdt samme type kursus. Der vil blive rift om pladserne på kurset så tøv nu ikke for længe inden du prøver at melde til. Invitationen til kurset vil du kunne se på forsiden af hjemmesiden. Såfremt du som tilskuer ønsker at deltage i frokosten – skal denne også forudbestilles, idet der kun laves mad til de som er forudbestilt! Bare en ide da der jo som altid vil være god mad ;0)

I vil opdage at der starter en ny pige i stalden på Kjeldmosegaard fra på mandag. Det er Line Hellemann Nielsen – byd hende velkommen og tag godt i mod hende. Line er en rigtig hestepige, så vi er sikre på at vores øjesten vil blive behandlet godt og med respekt. Bestyrelsen er glad for at kunne byde Line velkommen!

Vi nærmer os langsomt men meget sikkert udendørs sæsonen – og HUSK at på dressurbanerne samler vi stadig mokker. Præcis som i ridehuset ;0)

HUSK at der er staldmøde for klubbens opstaldere på torsdag – punkter til orientering hænger i stalden.

HUSK også at melde til SYDHAVSCUP i LSP. Sidste tilmelding er den 19. april og vi i planlægningsgruppen glæder os så meget til at skulle lave disse 2 stævner til jer, så vi håber at i bakker 100% op om os og det arbejde der nu engang ligger i stævnerne.
Rosetter til Sydhavscup 2013

Ugens enlige fødselsdagshilsen skal gå til Rikke Strate – Tillykke med dagen ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar