Uge 10 – 2016

LSP C-stævne dressur

D5 – generalforsamling onsdag
SAR – konstituerende bestyrelsesmøde torsdag i tutten

Så er vi snart mere end træt af regn. HVOR bliver foråret, den lune vind, påskeliljerne og solen af? Vi er på kanten til at blive skøre af al den regn. Vi har ikke engang kunne glæde os over en smuk vinter med høj sol og frostvejr – ihvertfald ikke ret mange dag – her har det også bare regnet!!!! ØV altså…….

Vi minder lige om at der fortsat kan meldes til det fantastiske – og debaterende – foredrag med Niels Erik Bøckmann lørdag den 2. april. Der står mere på forsiden – husk at tilmelde dig.

Torsdag har bestyrelsen konstituerende bestyrelsesmøde, og i vil efterfølgende kunne se hvorledes vi har fordelt posterne mellem os nu hvor Hans Herman Storm er kommet til i stedet for Aase Eriksen som valgte ikke at genopstille ved årets generalforsamling.

Ved springstævnet i Baunehøj var Janni Krygermeier slet ikke til at slå ned fra den høje tronstol. Voldbyholms Confetti og hende har nu fundet endnu mere ind i deres gode samarbejde og med god hjælp fra Jannis træner begynder de gode takter at vise sig, og ekvipagen kunne derfor glæde sig over at ride fejlfrit i 90 cm. Tillykke 🙂

I Nykøbing red Hanne Wilstrup og Vivaro sig til en flot 3. plads i LC2. Trude Hestengen og Showman havde stævnedebut i Nykøbing, og vandt LA1. Stort tillykke til dem begge.

Tina Jeppesen var på pletten med kameraet til Klubmesterskabet. Se hendes billeder fra dagen her

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Birgitte Nymand, Lasse Hesteningen og Linda Thilqvist. Stort tillykke 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2016. Bogmærk permalinket.