Uge 19 – 2016

NORD D-stævne dressur
FRKS E-stævne spring
BELS D-stævne dressur

Så gik den Kristi Himmelfarts-ferie, men hold nu op…….. Den gik da super fedt 🙂 Vi har jo været forkælet med det lækreste vejr alle 4 dage, så selv de der ikke var tilmeldt eller var med som hjælper ved SydhavsCuppen som vi jo afholdt lørdag og søndag har haft aaaaaaaaaallllll mulighed for at nyde vejret.

SydhavsCuppen gik over AL forventning!! Der var sort af mennesker lørdag lige fra kl. 6.30 og frem til omkring kl. 16 – så ebbende det lige så stille ud, dagen gik på held og vi andre kunne gøre klar til søndagens springning, hvor der var glade mennesker overalt. Vi havde dog et uheld søndag som resulterede i ambulance-tilkald, men vi har heldigvis fået besked om at der ikke er nogle indre skader, men et meget forslået ben og så ligger hun til observation for hjernerystelse.

Vi kan ikke være mere tilfredse med denne weekend end vi er, og traditionen tro afholdt vi som afslutning på stævnet en lille times evaluering med hygge og mad efterfølgende, og det var fantastisk at høre hvor godt det er gået i alle afdelinger. Det er guld værd med alle de fantastiske hjælpere som altid giver sig mere end 100% for at vi kan præstere nogle fantastiske stævner. Tak til alle der var der og hjælpe 🙂 🙂 🙂 🙂

Ved stævnet gjorde klubbens egne ryttere sig ret godt bemærket, idet Vores 2 debutanter i Hest dressur Birte Koch og Donna Bell vandt klassen mens Nadja Pedersen og Tezza blev nr. 2.

I SydhavsCuppen Pony individuel dressur ligger Cecilie Brahe Andersen og Channe Beck Petersen liiiiiiiige bag de 5 første placerede, så her er intet bestemt afgjort!
I SydhavsCuppen Hest Individuel dressur fører Beatrice Vilkonyte og Heide & Seek Firfod, Sascha Beck Peterser og Ripasso er nr. 3, mens Rikke Karkov og Roberto Lyng er 6.
I Holddressur fører Team X-factor mens Team StAR ligger nr. 3.

I spring pony Red både Marie Pedersen/Hercules og Channe Beck Petersen/Firfod Jitterbug fejlfrie runder, og i spring Hest var Mie Christiansen og Firfod Jordbær med Fløde samt Janni Krygermeier og Qnego fejlfri.
I SydhavsCuppen Pony Individuel spring fører Merle Hansen/Sille, Marie Pedersen/Herkules er nr. 3 mens Channe Beck Petersen/Firfod Jitterbug er nr. 4.
I SydhavsCuppen Hest individuel spring fører Mie Christiansen og Jordbær, mens Janni Krygermeier og Qnego er 3.
I Holdspring ligger Team Fast and Furious nr. 2.

Med Finalen i LSP om 14 dage, vil vi bare ønske jer alle sammen held og lykke og vi x fingre for at i enten holder jeres fornemme placeringer eller avancerer yderlige. Tillykke til weekendens mange flotte placeringer.

Der var dog også stævne andre steder end i SAR. Blandt andet var Vicky Pejter Larsen og Herzog Højrig igen lige ved og næsten; denne gang ved landsstævnet i Frederiksværk. Ved samme stævne red Emma Nymand og Rollo sig til en flot flot 2 plads i MA1 efter et halvt år på ski. Det må vist siges at være meget godt 🙂 Tillykke

Der er ingen fødselsdagshilsner i denne uge, men så kan vi da ønske Ida Svaneeng og Katrine Mathiesen stort tillykke med deres konfirmationer som blev afholdt i strålende solskin henover Kristi Himmelfartsdagene 😉

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2016. Bogmærk permalinket.