Uge 20 – 2016

LSP Finale SydhavsCup
Møn D-stævne dressur

Så kom der også nyheder i denne uge – en enkelt dag forsinket pga pinsen. Vi har haft et par måneder nu hvor der har været strøet helligdage ud over det hele…..Det er slut nu! Nu er der intet ekstra i vente før den står på sommerferie.

Men selv om der ikke er helligdage lige rundt om hjørnet, så kan vi da stadig feste – og i næste weekend er der Finale i årets SydhavsCup. Finalen afholdes som i ved i LSP og Halmtofte står på den anden ende for at være klar til de mange gæster der kommer. Vi håber at vi kan få godt ridevejr, der loves ikke sommergrader som vi havde ved1. afdeling, men pyt – bare det kunne holde tørt så folk bliver og hygger og får klappet af de dygtige ekvipager.
Dækkener og rosetter er vel ankommet til Halmtofte, blomsterne er bestilt og skal afhentes fredag, og plaketterne er LOVET på fredag, og det håber vi så meget holder da ALT ellers er noget L…!!!!!

Tina Jeppesen var igen på stævnepladsen med sit kamera. Nogen af hendes fine billeder kan ses her

Husk at der er sidste tilmelding til årets Hippoade den 16. maj – vi håber du fik meldt til dette års stævne som samtidig fejrer 20 års jubilæum. Der er i skrivende stund fortsat ledige pladser, selv om der er supermange tilmeldte i LC-klassen.

I pinsen har BELS afholdt deres altid velbesøgte Mini/midi/MaxiCups og i år var den udvidet med en MesterCup. Selvfølgelig var SAR´s ryttere til start. Selve Cupperne kører over begge dage, hvor resultaterne lægges sammen for på sidste dagen at kåre vinderen i de 4 Cups. I år vandt Annielle Clausen og Don Poblano både MaxiCuppen (LA-Klasser) og MesterCuppen (M-Klasser) Så stort tillykke til Annielle 🙂
På første dagen vandt Annielle ligeledes Maxi- og MesterCuppen, mens MaxiCuppen om søndagen havde SAR-rytter på alle 3 placeringer; Caroline Påsch på Variant blev nr. 1, Annielle Clausen på Don Poblano blev nr. 2 og Beatrice Vilkonyte på Firfod Jens Lyn blev nr. 3. Tillykke til de seje piger 🙂

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Randi Larsen Storm samt Signe Johansen (og ja – vi har 2 medlemmer med samme navn 🙂 ) HYP HYP HURRA!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2016. Bogmærk permalinket.