Uge 24 – 2016

RØSK D-stævne spring
‘’LFHR D-stævne dressur/spring
NSPR D-stævne dressur/spring
FRKS D-stævne dressur

Så blev det ugen efter Hippoadens 20 års jubilæum og det var en langdistance-fest der blev afholdt. Masser af glade ryttere og skønne heste samlet pga. af en ting – turen der på 20. år har taget udgangspunkt i Knuthenborg Park. Fantastisk og det meldes fra distanceudvalget at det gik super godt og at folk tog godt imod de sjove  jubilæumsrosetter samt plaketter.
Der blev endvidere afholdt en jubilæums-reception hvor  specielt indbudte gæster og venner af Hippoaden var indbudt, så mon ikke her var masser  af smil, grin og gode anekdoter på tapetet  🙂 Super sejt at Hans Hermand og Randi Storm som foregangs”mænd” og primus motorer igennem alle disse år har formået af finde hjælpere til at afholde så stort et stævne. Tillykke til jer og alle jeres forrygende hjælpere.

På lørdag starter ryttermærkeundervisning op. Sasha Beck Petersen har teoriundervisning lørdag og søndag i tutten fra kl 9 – 15. Selve prøverne er endnu ikke datofastlagt, hvorfor der kommer yderligere oplysninger når vi når dertil.

Der kommer fortsat flere sponsorer ind til Støttestævnet – husk der er sidste tilmelding den 23. juni  🙂 Og følg med i sponsorlisten på forsiden her eller på Facebooksiden Sakskøbing Rideklub – SAR.

Der er desværre ikke kommet resultater fra Hippoaden så vi håber blot i alle havde en forrygende dag og   vi sætter lidt stemningsbilleder ved i stedet.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Sys Holstein, Bjarne Kruse og Line Hellemann Nielsen – HYP HYP HURRA 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2016. Bogmærk permalinket.