Uge 26 – 2016

SAR Støttestævne

Så er vi nået til ugen, hvor der lørdag er støttestævne på Kjeldmosegaard. Det bliver en fest til fordel for Børnehjertefonden, og i er alle sammen inviteret. Vi x fingre for let regn torsdag nat, tørvejr fredag og lørdag 🙂

Vi har fået så mange fantastiske sponsorgaver at det næsten ikke er til at tro. Vi er dybt taknemmelige og glæder os som små børn til at dele alle gaverne ud sammen med de smukke rosetter.

SAR har haft et hold med til Landsfinalerne på Vilhelmsborg i sidste weekend, hvor der blev dystet i stilstafet-spring samt far/barn-trillebørsræs. Her var Sophia Pedersen og hendes bonusfar kun 0,1 sekund fra at vinde…..

På Rømø har der været afholdt springstævne på stranden. Jamile Johansen var til start både fredag og lørdag og beretter at det var den fedeste oplevelse af ride stævne midt  på stranden. Det er ihvertfald ikke sidste gang  hun og hendes makker Troublemaker  skal ride der.. Det hjælper måske også når man bliver henholdsvis  nr. 3 og nr. 2 i LB* hen over weekenden. Stort tillykke med placeringerne, og se så lige  nogle lækre billeder.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Marlene Stentebjerg, Louise Teisner og Beatrice Vilkonyte. HYP HYP Hurra  🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2016. Bogmærk permalinket.