Uge 37 – 2016

NORD D-stævne dressur
ØLR D-stævne spring/dressur

I den kommende uge kommer DRF på recertificerings-besøg – vi skal se om vi igen kan blive certificeret i Organisation, Sikkerhed, D-stævner og Opstaldning. Besøget finder sted på torsdag fra kl. 16.30 og ca 3 timer frem. Vi ved ikke om vi får besked om skærene er klaret med det samme eller om vi først får besked senere hen. Men det bliver spændende.

Vi har i weekenden afholdt distriktsmesterskaber for både hold og indviduel dressur, og det gik over al forventning. Der var så meget ros, og alt det kunne vi aldrig have gjort uden vores fantastiske medlemmer, deres forældre og deres børns hjælp. Alle hjalp hvor de kunne, og det var skønt søndag eftermiddag at kunne sætte sig i fælleskreds og tale om weekenden og de skønne oplevelser vi havde haft. Denne tradition med lige at mødes med dem der er tilbage over en bid mad og lidt at drikke er guld værd. Så stor tak J

Ved selve stævnet red SAR-rytterne mange flotte resultater ind. Vi nævner dog her kun resultaterne i mesterskabsklasserne : Hest Hold blev vundet af SAR I, bestående af Tina Jeppesen, Trude Hestengen, Line Juliussen og Rikke Karkov. Pony individuel fik Channe Beck Pedersen en flot 3. plads, mens Lenette Lundqvist fik 2. pladsen i individuel hest. TILLYKKE TIL ALLE – også de der ikke red mesterskaber og alligevel hev placeringer hjem.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Pixi og Josefine Voss Madsen. HYP HYP HURRA

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2016. Bogmærk permalinket.