Uge 38 – 2016

FRKS E-stævne spring
SGR D-stævne dressur
MØN D-stævne spring
KLIK Trecstævne søndag
SAR Ryttermærkeprøver lørdag

Så er der gået en uge siden vi sluttede mesterskaberne. Vi har været lidt matte i sokkeholderne de fleste af os hjælpere, men det var jo en succes som vi også kan leve længe på. Men den gik ikke længere end til torsdag, hvor Rideforbundet skulle på besøg for at se om klubben fortsat kunne have de 4 certificeringer i organisation, sikkerhed, D-stævner og opstaldning. Maja ankom torsdag og efter rundvisning på Kjeldmosegaard med Hannibal stødte resten af bestyrelsen til og vi fik talt om de ting Maja nu havde og om hvordan vi synes det har været i denne face. Eftermiddagen sluttede af med at vi fik overrækt 4 nye diplomer som nu pryder væggen i Tutten og der blevet taget billede som siden blev lagt på DRF´s facebookside

Sasha Beck Petersen har 8 ryttere til ryttermærkeprøver på lørdag. Derfor er ridehuset lukket fra kl 10 til kl. 14. ca hvor der tages prøver. Hvis vejret er fint gør vi det udenfor. Det samme gælder for onsdag fra kl. 19 og 1 halv times tid frem, hvor der er rideprøve for 3 af de ryttere der skal til ryttermærker. Lotte Postborg vil være ansvarlig onsdag for vores gæster og for Randi som kommer og dømmer.

Vi er blevet gjort opmærksom på at vi her på hjemmesiden under linket Ranglister ikke havde fået rettet teksten til da vi i 2015 indførte en rangliste for andre dicipliner end spring og dressur. Det skal vi beklage, den er nu rettet til så der ingen tvivl er om hvor Trecresultater, langdistanceresultater, militaryresultater og voltingeringsresultater hører til. Ranglisten blev i sin tid indført da vi ikke synes det var rimeligt at ryttere der rider disse øvrige dicipliner under Dansk Rideforbund aldrig ville vinde vores ranglister, idet der af gode grunde er knapt så mange stævner som der er af dressur og springstævner.

Ved Sjællandsmesterskaberne som blev holdt i går, søndag, i Slangerup-Lynge red Lenette Lundqvist og Don Primo Unik sig ind på en superflot 2 plads i seniorernes mesterskab. Stort tillykke – den flotte placering blev fejret af staldkammeraterne hjemme på Kjeldmosegaard da ekvipagen landende. 



Ved stævnet i NORD red Jeanette Julin og Hedevangens Tequila sig til en flot 2. plads i LB1. Tillykke herfra.

Ugens fødselsdagshilsnen skal gå til Sabrina Pilemand – den unge mø fylder 20 år på fredag. HYP HYP HURRA 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2016. Bogmærk permalinket.