Uge 45 – 2016

Distriktsbestyrelsesmøde Onsdag – SAR deltager

Efterår – det er hvad det har været denne uge. Regn og rusk – våde baner, våde heste, vådt personale men der loves vinter….. Vi glæder os til frost om natten, det giver så smukke dage og nogle folde som ikke bliver smadret helt. Pludselig når denne uge er overstået så er vi også halvvejs i november, og der skal snart tænkes på julepynt og gaver.

Men vi har lige holdt en fest i weekenden – nemlig halloween skattejagt. Det er heldigt at det ikke er antallet af deltagere der afgør om man har en fest, for desværre havde kun 6 børn meldt til, men ved i hvad – vi havde da en fest alligevel. Vi havde lavet en skattejagt som udfordrede både smagsløgene, som var lidt uhyggelig, som man skulle være modig for at deltage i og ikke mindst være klar på at have det sjov og det lykkedes….. det var en skønherlig eftermiddag med masser af grin og skønne unger. Dagen sluttede med uddeling af diplomer, rosetter, Græskarguf, pølser og sodavand!

I den kommende uge er der ingen stævner i D5. Men i den weekend vi netop er gået ud af, har SAR´s ryttere gjort det super fedt her der og alle vegne.
På Heslegård i Nordsjælland red Youngrider Trine Kristjansdottir en afdeling af Ecco-cuppen, og Trine og Spanggårds Nephew red sig videre til søndagens kürfinale hvor de red til knapt 66% . Sejt og rigtig godt gået!

PÅ Baunehøj var de frygtløse springryttere samlet, og Sofia Pedersen havde igen nogle gode ture og er nu kvalificeret til at måtte ride LA på hendes 3ér pony. Seje Sofie Berg og Catch me if you can fik en flot flot3 plads i MB* for 2ér ponyer, mens Josefine Voss Madsen og Honey DeLuxe er ved at finde formen igen efter skadespause hos både hest og rytter og red fejlfri i en LB-B0 og fik en flot 3. plads i LB*. Marlene Rosenheim og Chalido red også sikkert rundt og sikrede sig en formen 3 plads i LB**. Stort tillykke til de sejeste SAR-piger.

I NOR var det de elegante dressurryttere som dystede og her vandt Pernille Mortensen ogSkærgårdens Run away Love LC3, Beatrice Vilkonyte og den smukke hoppe Hide &Seek Firfod vandt deres første LB1, Christina Danielsen og Zulaima Firfod gjorde det også superflot ved at vinde LA1. Stort tillykke til jer også 🙂

Ugens fødseldagshilsner skal gå til Amalie Dzienis. Stort tillykke skønne pige.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2016. Bogmærk permalinket.