Uge 47 – 2016

NFRK D-stævne dressur
FKR D-stævne spring
SAR bestyrelsesmøde torsdag kl. 19.00 i Tutten

Så er vi ved at nærme os december – ihvertfald er det 1 søndag i advendt på søndag, så er nedtællingen til en af årets allerhyggeligste måneder….. Faktisk så er det sådan at SAR i år er tilmeldt årets store juleoptog i Sakskøbing den 11. november. Skriv gerne til Hannibal på 40 15 92 83 såfremt du eller dit barn/børn kunne have lyst til at deltage. Vi kvitterer naturligvis med gløgg/cacao og æbleskiver når vi lander på Kjeldmosegaard igen.

Vi ved jo godt at vi har en masse seje ryttere – og at vores medlemmer kan ses her, der og allevegne og i mange dicipliner, ved mange kurser, eller bare som skønne bekendtskaber i hverdagen. Men i denne weekend har der alligevel været noget helt særligt, nogle stævner som man DRØMMER om at få lov til at ride. På Vilhelmsborg er Christmas showet og deres warm up en drøm for rigtig mange springryttere. I denne weekend red Jamile Johansen og Trouble med i LB og LA ved warm upén og med god succes trods Jamiles feber.


I Næste weekend er der igen Christmas Show på Vilhlemsborg, og vi synes at have set at der er over 800 starter – SAR er næste weekend præsenteret ved Sophia Pedersen som har begge sine ponyer med til start.

Som Dressurrytter står Broholm, JBK og Blue Hors Dressurfestival på de flestes ønskeliste. Trine Kristjansdottir og Spanggårds Nephew har haft 3 forrygende ture til Blue Hors Dressurfestival og Trine har fortalt at det har været en af de største oplevelser ever. Prøv også bare lige at se de billeder vi har fået lov at vise.


På vores hjemlige baner, har Sophia Pedersen og Speedy Enduro redet fejlfri i både 50 og 60 cm til stævnet i Nykøbing F.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Dorit Kruse og Gitte Lundqvist – HYP HYP HURRA.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2016. Bogmærk permalinket.