uge 48 – 2016

VOSK D-stævne dressur/spring

Det har været en vejrmæssig vidunderlig uge – vi har været heldige at kunne nå at ride ude, for banerne på Kjeldmosegaard er FANTASTISKE i øjeblikket. Det er balsam for sjælen at kunne være ude, og både ryttere og heste nyder det. Det er med at benytte sig af det. Der loves frost og muligvis hvid nedbør i den kommende tid. Det blev også ugen, hvor det allerede er 2. søndag i advendt. GÅR det ikke lige lovlig stærkt????

Og når vi nu snakker om Julen så har Sophia Pedersen haft begge sine ponyer, Junior og Speedy med til X-mas show på Vilhelmsborg i nærmest en hel uge. Sophia har haft en forrygende uge, med simpelthen så mange flotte ridt og med begge ponyer klar til lørdagens finale, hvor de placerede sig som bla nr. 20 ud af ialt 60 startende. Sofias mor fortæller at det hele har været en kæmpe oplevelse og at det er helt vildt at der også er begrænsning på hvor mange der må være i opvarmning fordi der så mange i klasserne. Så max 20 i opvarmningen, og prøv at se billedet der er taget når der blev gået bane……… Stort tillykke til Sofia med de flotte placeringer og fine ridt ugen igennem.

når vi er ved springning, så inviteres I til ÆBLESKIVESPRING tirsdag den 20. december fra kl. 19.00.
Det var helt et hit sidste år, og derfor laver vi en herlig gengivelse 🙂 Man melder til i den eller de 2 højder man gerne vil springe en bane i – dog min. 40 cm. For hver fejlfri forhindring “vinder” man en æbleskive, nedrivning eller fald af hest “tabes” en æbleskive. Efter endt ridt kan kuponen indløses i tutten, hvortil man selvfølgelig kan købe gløgg eller cacao. Dine hjælpere/Forældre/søskende, kan naturligvis købe æbleskiver så i kan hygge sammen.
Tilmelding til Hans Herman Storm på mail Sognevej9@outlook.com senest den 13. december. Startstider vil være at finde på Facebook…..

Husk at melde til juleoptoget – vi skal have svar senest den 7. december. Tilmelding til Hannibal på sms 40 15 92 83

Der har været stævne NOR, men desværre er der i skrivende stund ingen resultater tilgængelige. Det er der tilgengæld fra Brændte Ege, hvor Nadja Pedersen og Lester-Qvist satsede deres 2 måneder gamle kendskab og havde meldt til deres debutstævne. Det gik godt – ekvipagen red sig til en 2. og 3. plads i den valgfrie LC-klasse. Tillykke med debuten! Ditte Ploug og Lacey Romantic Vicki fik en flot 5. plads i den valgfrie LA klasse. Også tillykke til den seje ekvipage.

Der er ingen fødselsdage i denne uge, så vi vil blot ønske jer en herlig 2. søndag i advendt når vi rammer søndag.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2016. Bogmærk permalinket.