Uge 49 – 2016

SYK D-stævne dressur/spring

Tiden går ALT for stærkt – vi kommer i denne uge ind i 3 søndag i advendt og dermed også dagen for det traditionsrige juleoptog i Sakskøbing. SAR skal deltage i år – det er stadig muligt at tilmelde sig ved at sende en sms til Hannibalpå 401592863 senest på torsdag. Det bliver sjovt at vi endnu engang kan være med, og vi glæder os over at vi har en flok friske unger som har lyst til at være med.

Traditionen er så også at når der er juleoptog uanset om klubben deltager eller ej, så er der efterfølgende gløgg, cacao og æbleskiver i tutten. Den tradition skal vi da ikke rykke ved, så derfor vil der være hygge, snak og masser af gode grin i tutten og hvor vi håber at få hele fortællingen om juleoptog 2016 fortalt igen og igen.

Nedtællingen til jul er jo startet og der er ikke voldsomt mange stævner, men VOSK havde stævne i denne weekend, og hold da op…… SAR var repræsenteret og fik mange, altså som i rigtig mange, placeringer med hjem. Lørdag var der dressur og her fik Beatrice Vilkonyte og Hide & Seek Firfod en flot2. plads i LB2. Søndag var der springning, og der var placeringer nærmest i alle klasser; 10cm red Maria Sørensen på Simon Gasse fejlfrit, Stefanie Sørensen også på Simon Gasse var fejlfri. i 20cm Var de fejlfrie ryttere Maria Hansen på Sille, Luna Hansen også på Sille, Luna Hansen på Keeley Keeley og Marika Hansen på Keeley Keeley og Maria Sørensen på Simon Gasse. i 30 cm red Merle Hansen og Sille fejlfri, ligesom Marie Bonde Andersen og Amorevar fejlfri. i 50cm fortsatte Marie Bonde Andersen stilen og var fejlfri lige som Sophia Pedersen og Speedy Enduro og Maria Hansen på Commandor hver havde 2 fejlfri gennemridninger. I 70 cm klassen red Sofie Berg fejlfrit på Minjatta. STORT tillykke med alle de mange placeringer 🙂

Ugens lykønskninger skal gå til Karoline Krog Hansen – vi håber du får en skønherlig lørdag 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2016. Bogmærk permalinket.