Uge 01 – 2017

Så er det blevet 2017…… Vi håber at i kom sikkert ind i det nye år.

Et nyt år varsler også alt det vanlige såsom kontingents- og facilitetskortsopkrævninger, indkaldelse til generalforsamling og oplysninger om det første halvårs stævner.
Det nye år varsler også at vandrepokaler og –fade skal afleveres således at de kan fordeles påny. Disse pokaler skal meget gerne afleveres senest den 25. januar 2017 enten i Tutten eller til Hannibal.

På forsiden kan ses indbydelsen til generalforsamlingen med det tilhørende forslag til ændringer af vedtægterne, derudover ligger kontingentsopkrævningsbrevet der også. At vi igen i år vælger ikke er at sende girokort ud er af dem simple årsag at det er blevet ALT for dyrt. De penge kan vi lige så godt bruge på noget andet.

Stævnerne for det 1. halvår har vi også fået på plads. I kan sætte x ved følgende datoer: klubmesterskab den 19. og 20/3, SydhavsCuppen i LSP er den 20-21/5, Finalen i SydhavsCuppen der den 10-11/6,  støttestævnet ligger den 15/6 og Hippoaden er den 17/6. Vi håber at i er klar til et spændende år, hvor vi får brug for jeres hjælp, idet en masse af vores faste hjælpere er/bliver mødre i foråret og derfor ikke har 17 timer at kunne sætte af til hjælp 🙂

Enkelte ryttere brugte dagene mellem jul og nytår til at starte årets sidste stævner. Trude Hestengen og Fantasico blev nr. 3. i Grand Prix i Slangerup-Lynge, og Josefine Voss Madsen og Honey De´luxe red sig til en flot 4. plads i LA* i Slagelse. Tillykke til jer 🙂

Ugens og årets første fødselsdagshilsner skal gå til Emma Nymand, Sarah Bertelsen og Simone Mikkelsen. HYP HYP Hurra.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.