Uge 18 – 2017

RØSK D-stævne spring aften
LFHR Trec
RKL D/C-stævne dressur
FRKS E—stævne dressur
NORD D-stævne dressur
SAR Vingummispring

HURRA – weekenden har budt på blå himmel….. hvem kan nærmest huske hvordan det er 🙂 Men det er herligt, og gør en i så godt humør!!!!

Weekenden har hjemme på Kjeldmosegård budt på mange skønne ting. Glade heste og skønne mennesker omgiver os jo i hverdagen, men i lørdags havde vi samlet nogle af staldens unge mennesker og allieret os med Oliver og Esther Knudsen Hemmingsen og ponyen Yeeha. Vi skulle nemlig have taget billede til årets støtteplakat.. Billedet kom i hus i løbet af ingen tid for børn, de unge mennesker, hund og pony opførte jo alle sig eksemplarisk og da Maria Stryhn sagde SMIL, jamen så se lige hvad de gjorde 🙂 Vi er fan af ungerne og er glade for at i alle gad være med på årets støttefoto. Nu glæder vi os til at Mie Bagger igen leger for os og har en plakat klar inden længe så vi kan gå i gang med at søge sponsorer. 

Weekenden har også budt på spændende kursus med Berider Jørgen Olsen. Ekvipagerne og hestene blev rost og der blev delt så mange sukkerknalder ud i de timer som aldrig før. Fællesspisning lørdag aften og søndag morgen gjorde kurset komplet og gav det en ekstra dimension.

HUSK at onsdag er sidste tilmelding til Vingummispring. Der kan meldes til via sms på 40 15 92 83

I SYR var en del af af klubbens ryttere til start. I LC-klasserne vandt Louise Teisner på Laika Kalinga Otto og det samme gjorde sig gældende i LB-klasserne hvor ekvpipagen delte førstepladsen med Beatrice Vilkonyte på Charlott Firfod. I de 2 LA klasser vandt Louise Teisner – denne gang dog på Atlantis.
Der var desværre ikke resultater fra springdelen så her ved vi kun at seje Oliver Knudsen Hemmingsen og Yeeha havde 2 flotte nulrunder i bom på jord samt 20 cm. TILLYKKE TIL RYTTERNE 🙂

Den kommende uge ønsker vi tillykke til Signe Hemmingsen, Palle Thilqvist og Victoria Enemark – HYP HYP HURRA 🙂 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.