Uge 24 – 2017

SAR Hippoaden
LFHR E-stævne dressur/spring
FRKS D-stævne dressur

HOLD NU LIGE OP::……. SAR har de sejeste medlemmer og hjælpere!!! SydhavsCuppen er lige løbet af stablen og vi har haft så skønne hjælpere både op til stævnet, men i særdeleshed understævnet, hvor TAK reelt kun er et fattigt ord, fordi jeres indsats ikke kan sammenlignes med noget. I HAR GJORT DET UMULIGE IGEN 🙂 Alt klappede begge dage; Lørdag morgen måtte Hannibal have fat i en slamsuger for at fjerne vel 500 liter vand fra dressurbanerne, men det gik og inden formiddagen var slut var det begyndt at tørre godt op og med Hanne og Bendes mad i tutten var ingen Sure, og Lene, Maria og Aase kørte med klatten i sekretariatet, hvorfor præmieoverrækkelser osv forløb til UG plus med slange.
Søndag var der fuld knald på banepersonalet og de er rost til skyerne af den søde banebygger. Hvor meget mere kan man ønske sig af en jubilæums weekend, hvor alt helst skulle stå snorlige og hvor vi gjorde hvad vi kunne og så samtidig få ros. Rosen er givet videre; Mad perfekt, betjening smilende og herlig, Skrivere kompetence og seje, Banepersonale teamwork uden mage, sekretariatet lørdag og søndag … i er for seje!!! TAK TAK TAK.

Vinderne af 5 års jubilæums SydhavsCupperne blev i ponydressur Cecilie Brahe Andersen og Elipse! Hest dressur blev Anne-Dorthe Buck og Sylvester Alstrup, Hold dressur blev flot vundet af Team Østergård.
I springning var det Merle Hansen og Sille som igen i år vandt for pony, Ida Svendsen på Lilly Marleen vandt for heste, mens Team The Marie red sig til en flot vinderpladsering i Holdturneringen..STORT tillykke til jer alle sammen og tak til LSP for et godt samarbejde endnu engang.

Vi skal ikke glemme, at denne lørdag afholdes Hippoaden. Som Hans Herman Storm så kækt sagde da en spurgte Hannibal hvor mange ryttere der kom til SydhavsCup og hun stolt svarede 200 starter skal vi have igennem…. Århhh – det er da ingenting, den klarer vi da på en dag 🙂 Så fantastisk at Hippoaden igen trækker så mange ekvipager til start.

HUSK at nystedvejen er lukket lørdag den 17. maj fra kl. 10 til 19,og det derfor er umuligt at komme med bil til Kjeldmosegaard.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Benita Dunch, Sys Holstein og ikke mindst Bjarne Kruse. Stort tillykke til alle de skønne fødselsdags”børn” 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.