Uge 28 – 2017

SAR – støttestævne

Nyhederne er forsinket – af den simple årsag at Hannibal var på Broholm hele søndagen og er blevet så gammel at det mandag var gået i glemmebogen.

Men heldigvis så kan vi jo håbe på at det er fordi der i alle hoveder pt kun rumsterer støttestævnet, for hvor bliver det sjovt!!! Så mange starter som aldrig før – og igen med de mest fantastiske sponsorer som har givet de allerfedeste gaver som I jo skal have ved placeringer. Det er intet mindre end fantastisk, men også lidt af en hovedbryder, for hvor meget spiser 147 starter??? Hvor meget drikker 147 starter??? hvor meget fylder 147 starter???? For ikke at tale om deres hjælpere og eventuelle tilskuere….. Det giver grå hår, men det er da de sjove grå hår 🙂 Vi glæder os usandsynligt meget til at skulle byde velkommen til en lørdag i blåt og hvidt!!!

Ellers er det jo sommerferie, og sidste år gik vi igang med at prøve banetræning i spring af ligeledes til fordel for velgørenhed. Det samme gør vi i år. Der kan tilmeldes på hannibal@hansen.mail.dk inden den 1. august – pris pr. start er 50 kr og der må meldes til i 3 starter.

Banetræningen foregår den 5. august og der kan meldes til i følgende klasser:

1. bom på jord
2. Potteklasse
3. 30 cm
4. 40 cm
5. 50 cm
6. 60 cm
7. 70 cm og opefter. Alt efter ønske.

Vi håber at vi ser en rigtig masse af jer her, hvor vi også uddeler de smukke støtterosetter til de fejlfrie ryttere. Alt rides i B0 🙂

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til til vores formand som fylder 73 år på fredag – HYP HYP HURRA for dig 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.