Uge 29 – 2017

NFRK D-stævne spring

Det regnede i onsdags og det regnede i søndags, men i lørdags hvor vi holdt støttestævne var det sommer!!!!! Sol fra morgenstunden, lune temperaturer, ingen vind, masser af gæster, skønne ponyer og smukke heste. Officials som gjorde dagen god for de allerfleste og sponsorgaver HELT i top. Det var et støttestævne helt i top – og det kunne jo ikke være gjort uden alle de fantastiske hjælpere, så tak til jer 🙂 I er mere end guld værd, selv når dagen hedder +12 timer.

Vi kunne ikke have forventet mere af støttestævnet – sidste år havde vi 87 starter og i år endte vi, efter afmeldinger lidt efteranmeldelser ud med 130 starter, så det var en pæn portion mere end sidste år, men pyt – DEN TOG VI DA I STIV ARM, for i samlet flok løfter vi sindsygt godt. Nu afventer vi bare TDérs stævnerapport før vi kan læne os tilbage og sige det var det.

Sommerferien er over os – det er herligt, det er kun vejret som allerede tror det er efterår.

Hippoaden har netop annonceret at der er åben for tilmelding til deres efterårsridt – det første af slagsen!!! Husk – der er begrænset antal tilmeldinger, så lad være med at vente til sidstedag med at melde til for så er det ikke sikkert at du kommer med.

Der er også kun 10 dage til at der skal meldes til banespringtræning – det er for Børnelungefonden. Tilmelding til Hannibal senest den 1. august 2017 🙂

Umiddelbart ingen fødselsdage, så TAK FOR HJÆLPEN ALLE MAND for den fantastiske indsats der blev leveret ved sidste weekends stævne. GOD SOMMER

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.