Uge 34 – 2017

SAR Åbent hus lørdag fra kl. 15. – 17.
RØSK D-stævne dressur (aften)
BELS D-stævne dressur/spring

Det er sensommer, markerne er ved at blive høstet og nogen er måske endda så heldige at de har nået at få skønne minder på den konto – stubmarker under hovene er fantastisk uanset om det er i skridt, trav eller galop!!!

På Kjeldmosegaard er sidste weekend og den kommende uge sat af til rengøring af stald, og hold op…… ingen er i tvivl om hvor vi er kommet til eller hvem der endnu ikke har fået ordnet deres boks. Og selv om vi alle mere eller mindre synes det er den frygteligste dag på året, så bliver det alligevel til hygge, højlydt snak og masser af grin mens den brune sæbe glider ud af hænderne på og og spanden med det varme vand for 120. gang er blevet beskidt eller væltet. Vi må få det bedste ud af det skidt Smiley Smiley Og det prøver vi så på.

Den forgangne weekend var der DM for juniorer og ungryttere i Ringsted. Og igen i år var SAR repræsenteret ved Trine Kristjansdottir og Spanggårds Nephew! Fredag red de over evne og endte som en sindsyg flot nr. 6..HELT FORRYGENDE. Lørdag var gassen gået lidt af ballonen, men stadig kvalificerede de sig til at ride finale søndag. Da 3 dages hård arbejde var overstået kan Trine klappe sig selv på skulderen for at køre hjem med en 13. plads fra DM er simpelthen så flot, og Trine og teamet bag hende har grund til at være rigtig stolte. Nu må den hest da snart blive solgt Smiley

 

I NOR var der også stævne og her var springrytter Sophia Pedeersen og Speedy Enduro helt usædvanligvis at finde…. og de gjorde det godt! De blev nr. 2 i den samlede LD/LC/LLB klasse for ponyer. Hos hestene kunne Camilla Lund Sandberg og Sjamajka bryste sig at en flot1. plads i LDklassen og fejre debuten i LC med en formen 2. plads. Christina Danielsen og Zulaima Firfod red flotte % hjem og vandt LA-klassen mens Annielle Clausen og skønne Don Poblano vandt MB klassen. TILLYKKE allesammen Smiley

Vi minder om at der snart er sidste tilmelding til SARs sidste stævne i år, nemlig springstævnet den 9. september, men inden der holder vi sammen med Rideforbundet og mange andre rideklubber åbent hus den 26. august. Kunne nogen have lyst til at byde ind med lidt spring skal man være mere end velkommen til at kontakte bestyrelsen. Nyd ugen – vi håber på fortsat godt sensommervejr.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.