Uge 07 – 2017

NFRK D-stævne spring

Kyndelmissse slår sin knude…… hold op hvor har det været en kold, og desværre også en glat uge!!! Kong Vinter har sendt sin nevø på visit og der har virkelig skulle muges i bund eller rides fri trav i nedsidning for at kunne holde varmen i denne uge.
Men mon ikke foråret lurer lige om hjørnet. I bestyrelsen synes vi ihvertfald den gør for vores skønne ungdomsmedlemmer Sabrina Pilemand og Pernille Friis kommer hjem igen efteer 4 måneders verdens rundrejse. Vi glæder os til at se deres skønne ansigter og høre om turen og få lidt sommer ind under huden den vej.

Se mere om SAR´s temaaften omkring langdistance den 1.marts på forsiden. Det bliver en spændende aften.

HUSK at der skal betales kontingent – sidste betaling var den 10. februar, men bare det er betalt inden generalforsamlingen er det ok. Det samme gælder facilitetskort!

I ØSR havde Sophia Pedersen og Don Junior en fest og en gavefest. De vandt LC med forhøjede doteringer og kom hjem med både flotte pengepræmier, dækken og andre lækre gaver. Slet ikke så ringe at være den bedste i lørdags. TIllykkeSmiley

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Jeanette Julin, Janne Bæktoft og Christina Thabo. Stort tillykke til de skønne piger.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2017. Bogmærk permalinket.